Loyalty Kartice Mania Collection

Budite i Vi član Loyalty Kluba Mania Collection

Dobijanjem Loyalty kartice Mania Collection omogućićete sebi brojne pogodnosti:

  1. Popust pri svakoj kupovini od najmanje 5%
  2. Prvi ćete saznati informacije o sniženjima, promotivnim sniženjima, novim kolekcijama,…
  3. Popusti važe za ceo asortiman robe, uključujući i onaj na sniženju!

Dobijanje Loyalty kartica Mania Collection

Uslov za dobijanje Loyalty kartica je kupovina bilo kog proizvoda iz naše kolekcije. Prvom kupovinom se popunjava formular u kome se upisuju verodostojni podaci kupca. Pri prvoj kupovini popust je 0% (Aktivaciona kupovina). Popusti počinju da se obračunavaju pri sledećoj kupovini, i to sledećeg dana, a najkasnije 24 časa od prve kupovine.

Pravila o izdavanju i korišćenju Loyalty kartice

Uvoznik brendova iz Mania kolekcije izdaje Loyalty kartice i one ostaju u njegovom vlasništvu. Korisnik Loyalty kartice može postati svaka punoletna osoba koja ima prebivalište u republici Srbiji.

Loyalty kartica nije prenosiva na druga lica i ne može se koristiti kao sredstvo plaćanja.

Pogodnosti korišćenja Loyalty kartica

Korisnik Loyalty kartice stiče pravo na popuste pri kupovini u skladu sa dole navedenom tabelom i to sabiranjem ostvarenih kupovina u obračunskom periodu. Obračunski period traje godinu dana, počevši od momenta izdavanja kartice. Korisnik kartice kupovinom proizvoda može ostvariti pravo na dobijanje većih popusta i na taj način obezbediti sebi veći početni popust za sledeću godinu. Međutim, ukoliko korisnik kartice ne ostvari kupovinu u sledećem obračunskom periodu (od godinu dana) u određenom iznosu koji je ostvario u prethodnom obračunskom periodu, onda se vraća u odgovarajući razred popusta koji je prikupio u tom obračunskom periodu. Izdavaoc kartice zadržava pravo na promenu tabele sa popustima. U tom slučaju će kupci biti obavešteni na našem sajtu www.obucamania.rs

Visina PopustaRazredPotrošnja
5%1Aktivacija kartice
6%220.000,00
7%330.000,00
8%440.000,00
10%550.000,00
11%670.000,00
12%7100.000,00
13%8130.000,00
15%9200.000,00

Obaveštenja o novim kolekcijama, raznim akcijama i popustima.

Obaveštenje

Dobijanje Loyalty kartice korisnik time postaje saglasan sa svim uslovima i pristaje da prima promotivne i informativne poruke.

U slučaju krađe ili nestanka Loyalty kartice korisnik je dužan da taj nestanak prijavi na telefon 011/2781-760.

Izdavaoc kartice zadržava pravo da u bilo kom  trenutku i bez predhodne najave, povuče karticu iz otpicaja, kao i da promeni ili u potpunosti ukine “Loyalty Klub”.