SVE PORUDŽBINE NAPRAVLJENE OD 01.05. do 06.05. BIĆE POSLATE OD 07.05.
Porudžbine koje budu napravljene u periodu od 30.12.2023. do 02.01.2024. biće poslate od 03.01.2024.

Anekke – Tašne

Uskoro...

Pošto je Anekke ime dato ovom brendu torbi i dodataka napravljenih sa srcem, one imaju svoju ličnost i jedinstven dizajn. Ali iznad svega, to je brend koji iza svakog komada ima priču, koja osnažuje ženske vrednosti koje leže iza svake priče.

Mnogi ljudi su me pitali šta znači Anekke, moje ime. I, znaš šta? Volim da mislim da Anekke znači avantura. To znači hrabrost, optimizam, sreću i velikodušnost. Takođe označava osećajnost, ljubav prema prirodi i životinjama, knjigama i muzici.

Anekkeova istorija počela je 2015. godine u Petreru, Alikante. Nastao je kao odgovor na potrebu da se osmisle kolekcije proizvoda za žene sa posebnim ukusom, fokusirajući se na detalje, ali sa pričama iza svake od njih. Sa srcem.

Iz tog razloga, 3 brata sa velikim iskustvom u svetu fine kožne galanterije dala su mi glas. Od njih mi je srce zaigralo dok sam putovao u Japan, Indiju, Egipat i Pariz. Podsetili su me na živote stotina žena koje su promenile istoriju. Žene poput Koko Šanel, Amelije Erhart, Džejn Gudol ili Džejn Ostin.

A ovo je moja priča o tome kako se, u potrazi za ciljem stvaranja praktičnih i funkcionalnih torbi i dodataka, 100% namenjenih potrebama žena i njihovog životnog stila, Anekke oblikovala kroz dizajn, pričajući priče o putovanjima, o ženama , kroz moje oči i moj glas.

Ovo je, možda, jedno od pitanja koja mi se najčešće postavljaju. Kako se zove Anekkina mačka? On je zaista moj saputnik u avanturama, Tovanda; on je ukrao mnoga vaša srca. I ovo me ne iznenađuje!

Možda je on najprijatnija, najodanija, nezasita mačka u svemiru. Avanturistički mačak koji me prati na svim putovanjima, koji se pojavljuje u printevima, zakrpama, reverima… On je zvezda!

Ali, odakle mu ime?

„Tovanda“ je reč u koju sam se zaljubio kada sam je prvi put čuo u filmu FriedGreen Tomatoes. Glavni lik to koristi kao izraz, misleći na činjenicu da, kada se suočimo sa bilo kojom nepovoljnom situacijom u životu, uvek idemo dalje. A ova pozitivna gledišta, ova hrabrost i želja za životom su sažeti u rečju „Tovanda“. Kako ne bih izabrao ovo ime za svog najboljeg prijatelja? ❤

Za mnoge žene širom sveta, torbe Anekke postale su mnogo više od običnog dodatka. Oni takođe pričaju priču, sa jedinstvenim dizajnom, saputnikom na putovanju koji vas čini delom zajednice sanjivih žena, sa posebnim ukusom.

Zaista, to je neizbežno: kada prođete putem i prođete pored nekog drugog sa Anekke torbom preko ramena, osmehujete se, jer znate da vas oboje spaja. I to je deo magije!

Dakle, ne oklevajte više! Otkrijte Anekke torbe! 

Obaveštenje

RADNO VREME NAŠIH MALOPRODAJNIH OBJEKATA ZA PREDSTOJEĆE PRAZNIKE

BEOGRAD

01.05. neradan dan
02.05. od 09 do 21h
03.05. od 09 do 17h
04.05. od 09 do 19h
05.05. neradan dan
06.05. neradan dan

NOVI SAD

01.05. neradan dan
02.05. od 09 do 21h
03.05. od 09 do 17h
04.05. od 09 do 19h
05.05. neradan dan
06.05. neradan dan

SREĆNI PRAZNICI