Radno vreme za državni praznik Sretenje: Beograd 15.02. i 16.02. od 09:00 do 21:00 17.02. od 09:00 do 19:00 | Novi Sad 15.02. i 16.02. od 09:00 do 21:00 17.02. od 09:00 do 21:00
Porudžbine koje budu napravljene u periodu od 30.12.2023. do 02.01.2024. biće poslate od 03.01.2024.

Hogl

Nema proizvoda...

HOGL Shoe Fashion GmbH je u porodičnim rukama od svog osnivanja. Zajedno sa brendovima komfornih cipela GANTER i HASSIA, kompanija je podružnica LORENZ Shoe Group GmbH. Glavni vlasnik Džozef Lorenc osnovao je grupu 1982. godine i sada obavlja funkciju predsednika nadzornog odbora. Njegov sin Patrik Lorenc je odgovoran kao generalni direktor za GANTER Shoes GmbH i HASSIA Shoes GmbH. Od 2000. godine, generalni direktor Gerhard Bachmaier upravlja HOGL Shoe Fashion GmbH zajedno sa svojim menadžerskim timom. Uobičajeno shvatanje da je savršenstvo moguće samo kroz strast je ključ uspeha.

Sedište HOGL Shoe Fashion GmbH nalazi se u Taufkirchen/Pram u Gornjoj Austriji. Pored menadžmenta, ovde se nalaze i osnovne divizije razvoja i dizajna proizvoda, proizvodnje uzoraka, logistike, administracije, kao i marketinga i prodaje.

„Prekretnice našeg uspeha bile su moguće samo zahvaljujući motivisanoj i neumornoj posvećenosti svih naših zaposlenih širom sveta, koji nose Hogl u svojim srcima.“

„Kamen temeljac našeg uspeha su naša strast prema izradi cipela, naši visoki standardi kvaliteta proizvoda i poznat odnos sa našim zaposlenima.”

Naše cipele se proizvode u srcu Evrope u proizvodnim pogonima u vlasništvu kompanije u Martfu (Mađarska) i Varaždinu (Hrvatska). Razvoj proizvoda i proizvodnja prototipa nastavljaju da se odvijaju u našem sedištu u Taufkirchen/Pram (Gornja Austrija).

Društvenom odgovornošću i uz poštovanje prirodnih resursa, želimo da doprinesemo svesnoj potrošnji na način orijentisan ka budućnosti i kreiramo vanvremenski moderne proizvode visokog standarda estetike i dizajna, koji se mogu nositi sa dobrim osećajem i postati prirodni, svakodnevni i dugotrajni saputnici sa faktorom dobrog osećanja.“

Hogl cipela je rezultat višedecenijskog iskustva u tradicionalnoj proizvodnji cipela. Inovacija i vizionarsko razmišljanje su kamen temeljac naše korporativne kulture. Oblikovani uvažavanjem i poštovanjem, svakodnevno radimo na daljem razvoju naših proizvoda – kvaliteta, udobnosti, funkcionalnosti i savremenog dizajna sa posebnim detaljima.

„Kao austrijska porodična kompanija sa istorijom od nešto manje od 90 godina, oblikovani smo dugogodišnjom tradicijom, živim vrednostima i razvijenom stručnošću u trgovini obućom. Ostajemo verni svojim korenima i gledamo inovativno i odgovorno u budućnost.“

Danas smo moderan, međunarodno pozicioniran vrhunski brend obuće i dodataka koji predstavlja vrhunski kvalitet, savremeni dizajn i odličnu udobnost nošenja.

Uzastopnim širenjem i odgovornim razvojem naših kolekcija usmerenim na budućnost, postavljamo temelje za uspešnu budućnost.