SVE PORUDŽBINE NAPRAVLJENE OD 01.05. do 06.05. BIĆE POSLATE OD 07.05.
Porudžbine koje budu napravljene u periodu od 30.12.2023. do 02.01.2024. biće poslate od 03.01.2024.

Gabor

Uskoro !

GABOR

NEMACKI PROIZVODJAC sa sedistem u Rosenhajmu – Nemacka.

Vodeci proizvodjac visokokvalitetne zenske modne obuce. Pored najnovijih modela i formi, kvalitet izrade je osnovna karakteristika. GABOR obuca ima 60 godina dugu tradiciju u izradi obuce.

Osnovan davne 1949 godine GABOR je danas najpoznatiji brend obuce za dame u Nemackoj i takodje jedan od najvecih u ovom sektoru u Evropi i svetu. Prema istrazivanjima 69% svih zena od 14-64 godine su cule za GABOR i to cini GABOR brend sa najvisim stepenom poznatog brenda medju zenskim cipelama.

Kod GABOR obuce jedno je sigurno osecate se prijatno cim ih obujete. To je i cilj modelara u GABORU da se osecate prijatno pri prvom obuvanju jer cipele treba da su zadovoljstvo…

Odlucujuci faktor za udobnost je visokokvalitetna izrada gornjista sa kombinacijom kvalitetno izradjenih djonova. GABOR cipele karakterise posebno gipka koza koja u kombinaciji sa lateksom i multikomponentama tabanice sa vazdusnim jastucima u djonovima koji apsorbuju hod , zamenljivi ulosci i jos mnogo toga GABOR obucu cini obucom za svako stopalo.

GABORU je sve ujedinjeno, umetnost je da se dizajniraju moderne cipele bez kompromisa za zuljanje.

 

 

Svi modeli u kolekciji su izradjeni od koze i pamuka u visokoj tehnologiji izrade, iskljucivo u Evropi ( proizvodni pogoni Slovacka i Portugal). Izrada velicina je na pola broja od 36-42.

Ulosci i postava kod obuce GABOR su izradjeni od prirodne jagnjece koze, sto daje izuzetno prijatan osecaj pri hodanju.

Djonovi su izradjeni od LATEX gume ili TR gume sto povecava fleksibilnos i trajnost obuce i samim tim su otpornije na klizanje.

LATEX je prirodni materijal koji se dobija iz kore drveta. Od mlecnog soka koji se uzima iz kore drveta preradom se dobija kaucuk, a dodatnom obradom iz kaucuka se dobija LATEX. To je prirodni antibakterijski material. Obzirom da je prirodni materijal ima termoregulaciju sto znaci da greje do temperature tela. Kao sto pamucna majica ima termoregulaciju i greje do temperature tela, sinteticka majica nema tu karakteristiku i greje slobodno receno do “usijanja”. LATEX je je prirodni materijal  i  veoma je prijatan za nosenje…

Linija GABOR COMFORT je izradjena za osobe sa sirokim stopalom. Sto znaci da cipela na kojoj je utisnut natpis GABOR COMFORT  ima dodatni prostor u prstima i daje vise prostora stopalu bez pritiskanja.

HOVERCRAFT  osecaj kao da se hoda po vazduhu…

Cipela izradjena sa HOVERCRAFT  sistemom ima troslojni ulozak.

  • Prvi ulozak je od jagnjece koze, izuzetno mekan, sa rupicama, sto znaci da dozvoljava stopalu da dise.
  • Drugi je izradjen od latex pene. Njegova funkcija je da apsorbuje vlagu i pruzi mekocu pri svakom koraku.
  • Treci ulozak se zove stabilizator hoda. Njegova uloga je da stabilizuje svaki korak i da drzi stopalo u pravilnom polozaju. Na peti i prstima su postavljeni stabilizatori hoda koji drze stopalo u pravilnom polozaju i cipela ne gubi oblik prilikom nosenja.

Za HOVERCRAFT sistem se moze reci da je izradjen od vazdusnih komora koje pruzaju savrsen korak i to je najlepsi nacin zdravog koracanja.

Modeli cipela sa natpisom REMOVABLE su posebno korisni za one koji koriste ortopedske uloske, jer je moguce postojeci ulozak izvaditi iz cipele i samim tim dobiti prostor za neki drugi preporuceni ulozak.

ROLLING SOFT SENSITIVE

2010 godine je lansiran  sistem ROLLING SOFT cipela sa efektom “valjanja” koji poboljsava drzanje i kada se hoda i kada se miruje…

Inovativna patika za fitnes i blagostanje…

  • Izuzetno lagana
  • Posebno fleksibilna
  • Prirodni polozaj stopala

Poseduje ulozak koji moze da se vadi, prebacuje zbog izuzetno dobre izrade u druge cipele a samim tim i dobije dodatni prostor za neki drugi preporuceni ulozak. Ulozak je izuzetno elastican, izradjen od prirodne koze sa gornje strane, a na donjem delu sok apsorbujuca pena bradavicastog oblika koja dozvoljava da stopalo dise. Postava je izradjena od najfinije prirodne koze duz cele cipele.

Djon je izradjen sa uzduznim i poprecnim zarezima za stabilnost pokreta u svim pravcima. Na sredini djona je postavljen stabilizator hoda koji ima funkciju da podize svod stopala i daje stopalu podrsku pri svakom koraku. Na gaznom delu u predelu pete je takodje postavljen stabilizator pete koji stopalo tj. petu   drzi u pravom, zdravom polozaju bez krivog gazenja. ROLLING SOFT SENSITIVE obuca je preporucljiva za stopala sa spustenim svodom odnosno ravnim tabanima. Pri svakom koraku se ima osecaj valjanja odnosno kotrljajuceg efekta u samom stopalu. Poboljsava bocnu stabilnost, sto znaci da svi zglobovi pocev od skocnog zgloba, preko kolena i kukova zadrzavaju pravilan polozaj bez krivog gazenja…

Obaveštenje

RADNO VREME NAŠIH MALOPRODAJNIH OBJEKATA ZA PREDSTOJEĆE PRAZNIKE

BEOGRAD

01.05. neradan dan
02.05. od 09 do 21h
03.05. od 09 do 17h
04.05. od 09 do 19h
05.05. neradan dan
06.05. neradan dan

NOVI SAD

01.05. neradan dan
02.05. od 09 do 21h
03.05. od 09 do 17h
04.05. od 09 do 19h
05.05. neradan dan
06.05. neradan dan

SREĆNI PRAZNICI