Sve porudžbine napravljene 01.05. i 02.05. biće poslate 03.05.

Chiruca

Nema proizvoda...

Nema proizvoda...

CHIRUCA

CHIRUCA je registrovana trgovačka marka CALZADOS FAL SA. Kompanija je osnovana 1965. godine u Arnedo (La Rioja Spain), vodeća kompanija u proizvodnji i marketingu obuće na medjunarodnom nivou. 

CHIRUCA logo OUTDOOR dizajnirani su od najsavremenijih tehnoloških materijala kako bi bilo koja aktivnost u njima bila maksimalno udobna.

Danas ima visoko kvalifikovan i specijalizovan tim koji čini 130 ljudi, čiji proizvodni kapacitet može dostići i 6000 pari dnevno. Pored toga poseduje najinovativniju opremu i tehnologiju izrade, garantujući najviši kvalitet u svim fazama proizvodnje.

Svi njeni proizvodi dizajnirani su i proizvedeni od tehnološki najnaprednijih materijala GORE-TEX, BOA system, VIBRAM, itd. Kvalitet, inovativnost i želja za unapredjenje i širenje na nova tržišta stalne su karakteristike CHIRUCA.

Prioritet im je da zadovolje sve želje kupaca. CHIRUCA učestvuje na najvažnijim medjunarodnim i domaćim sajmovima obuće.

Proizvodi koje proizvodi CHIRUCA uživaju visok ugled u zemljama pet kontinenata, jer ih odlikuje visoki kvalitet I posvećenost inovacijama i tehlogogiji. Pionirski I inovativni proizvodi kreirani od strane doživotnih radnika koji čine sjajnu CHIRUCA porodicu.